Sve kategorije

Početna>vijesti>Kompanija News

kupac posjeta

Kina "PYROALLY" vatromet Liuyang Hunan jedan je od najbrže rastućih dobavljača vatrometa na svijetu. Naš tim vjeruje da su naša inovacija, korisnička usluga, znanje o vašim potrebama na tržištu i vrhunsko pakiranje i performanse našeg proizvoda ono što nas izdvaja od ostalih kineskih tvornica vatrometa.
Pyroally Fireworks prodaje svoj vatromet direktno iz Kine. Ako ste uvoznik i želite direktno kupiti kontejnere, kontaktirajte nas da biste dobili pomoć.
„Piroalno“ vatromet pokriva sve kategorije vatrometa, uključujući potrošački vatromet i profesionalnu pirotehniku. Na primjer, izložite školjke, profesionalne torte, složene torte, rimske svijeće, asortiman, fontane, nebeske rakete, helikoptere, blistave, dimne predmete, škljocaje, kotače, konfete, rođendansku svijeću, scenski vatromet, vodopad, mort od fiberglasa, elektronski upaljač i ostale specijalne predmete. Naši proizvodi imaju zajamčene najkvalitetnije performanse, uključujući najbogatije boje, zvijezde izuzetno dugog trajanja i profesionalno dizajniranu maloprodajnu ambalažu.
Kvalitet i sigurnost, uvijek je glavna briga kompanije Pyroally. Vatromet "piroalno" proizvode se u našim tvornicama smještenim u Kini. Proizvodnja je pod najstrožim nadzorom i kontrolom kvaliteta, osiguravajući najviši kvalitet. Provodimo upravljanje procesom zasnovano na procesu koje započinje dizajnom proizvoda, otkupom sirovina i protokom kroz proizvodnju. Radimo više od jednostavnog „završnog pregleda“. Svi naši proizvodi su u skladu sa CE evropskim standardima i / ili AFSL standardima Imamo iskustvo u proizvodima za Njemačku, Holandiju, Francusku, Italiju, UK, Sloveniju, Finsku, Dansku, Estoniju, SAD, Južnu Ameriku i mnoge druge zemlje.
Naše profesionalno izvozno osoblje učinit će naručivanje vašeg vatrometa laganim i ugodnim iskustvom. Moramo sakupljati generički vatromet iz Kine, kao i druge dobro poznate marke. Naše profesionalne usluge pomoći će vam u otpremi vašeg kontejnera do vaših vrata. Srdačno vas pozdravljamo da nas posjetite u Kini bilo kada.
Naš tim je zaljubljenik u vatromet, mi smo stalni inovatori koji su prvi na tržištu s mnogim najnovijim i najpopularnijim efektima i ambalažom.
Možemo preporučiti proizvode koji odgovaraju potrebama vašeg tržišta. Također ćemo cijeniti našu sposobnost brze i jasne komunikacije na engleskom i kineskom jeziku. Budući da proizvode možemo prilagoditi vašim potrebama, možemo uspješno izvoziti u Aziju, Europu, Afriku, SAD i Bliski Istok.

Cilj nam je nastaviti razvijati inovativne nove proizvode za svjetsko tržište i isporučivati ​​ih uz najkvalitetnije i najkonkurentnije cijene.

2019-04-18